(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Қорақалпоғистон Республикаси қишлоқ хўжалиги табиий шароит хусусиятига кўра сунъий суғорма деҳқончилик, сут-гўшт йўналишидаги қорамолчилик ва экстенсив чўл яйлов чорвачилиги асосида шаклланган