(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Hududlarda ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishni barqarorlashtirish ko‘p jihatdan ma’muriy-hududiy birliklarning to‘g‘ri hududiy tashkil etish va boshqarishga bog‘liq.