(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Этнодемография фанида турли халқларнинг этногенези ва этник тарихи, анъанавий ва замонавий этномаданий жараёнлар, моддий ва маънавий маданият муаммолари ҳамда этнослараро жараёнлар ушбу фан доирасида тадқиқ қилинади.