(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Shańaraq - bul insanlardıń tábiyiy, biologiyalıq, ekonomikalıq, huquqıy, ruwxıy qatnasıqlarına tiykarlanǵan neke hám turmıs birliginiń juwapkershik penen birlesken social toparı bolıp tabıladı. Sonday-aq, shańaraq millettiń kóp ásirlik dástúrleri hám ruwxıy dúnyasına únles bolǵan zárúrli turmıslıq qádiriyatlarınıń tiykarǵı túri bolıp tabıladı.