(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Búgingi kúnde xalıqtıń migraciyası, demografiya, ekonomika, siyasattanıw, sociologiya, statistika, etnografiya sıyaqlı bir qatar ilim tarawlarınıń izertlew obektine aylandı. Ilimpazlar «insaniyat tariyxı bul migraciya tariyxı» degen bahalı pikirdi bildirgen.