(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Xalıqtı dizimnen ótkeriwdiń maqseti - xalıq sanı, dinamikası hám geografiyalıq jaylasıw ózgesheligine qaray, hár bir mámlekettiń ekonomikalıq turmısın qáliplestiriw, nızamshılıq palatasına ózgerisler kiritiw, kadrlar máselesin qayta kórip shıǵıw hám xalqtı tereń ilimiy tárepten úyreniw mashqalasın ortaǵa taslaydı.