(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Хызметлердиң көпшилиги анық көринистеги орайласыў өзгешелигине – яғный, хызмет көрсетиў искерлиги алып барылатуғын елатлы пункттен сыртта жасаўшы халықты өзине тартыў уқыбына ийе.