(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada xozirda butun yer yuzida harorat yildan yilga oshib boorish jarayoni. Global iqlim isishi qurg’oqchilik, oziq ovqat inqirozi, va shu kabi ekstrimal holatlar yaqin kelajakda bizni kutib turgan suv taqchilliglari va shuningdek global iqlim o’zgarishlarining O’zbekiston respublikasiga taʻsir ko’rsatadigan bir qator salbiy oqibatlarining muommo va yechimlari keltirib o’tilgan.