(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Delta geotizimlarining strukturali tahlil zamonaviy ilmiy bilishning ajralmas qismiga aylanib bormoqda. Bu tadqiqotlarning shu qadar ilmiy ahamiyatga aylanib borishida struktura kategoriyasining va ta’limotining mohiyati katta rol o‘ynaydi.