(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Suv resurslarini muammosi hamda ulardan oqilona foydalanish, suv tansiqligi muammosi va uni keltirib chiqaruvchi omillarning geografik jihatlari tahlil qilingan.