(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Aral teńiziniń suwı qurıǵan aymaǵı, Aral teńiziniń suwı qurıǵan aymaǵında jasıl qaplamalar qorǵawshı toǵayzarlardı payda etiw, jasıl qaplamalar, Ózbekstan Respublikası Ministrler Kabinetiniń 2022-jıl 18-yanvardaǵı “Aral teńizi suwı qurıǵan aymaqlarında hám Aral boyı aymaqlarında “jasıl qaplamalı” qorǵawshı toǵayzarlardı payda etiwdiń qosımsha ilajları haqqında”ǵı 31-sanlı qararı qabıl etilgen