(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul miynetimizde Aral teńizi atamasınıń, jergilikli atamalardıń kelip shıǵıwı hám olardıń tariyxiy dáwirlerde bolǵan ózgerisler haqqında bir qansha maǵlıwmatlar beriwge háreket qildıq.