(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada O‘tkir Hoshimovning “Ikki eshik orasi”asarida qo‘llangan maqollar tahlili berildi. Maqollar tahlilida o‘zbek xalqining o‘zga xos zakiyligi, mehmondo‘stligi hikmatli hamda purma’no fikrlari og‘izdan og‘izga ko ‘chib yurganini guvohi bo‘ldik.