(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada singormanizm hodisasining o‘ziga xos xususiyatlari va uning umumiy o‘rta ta’lim maktablarda o‘qitilish jaroyinida foydalaniladigan mashqlar, ularning turlari, muammolari va yechimlari haqida bayon etiladi.