(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada kompyuter va kompyuter texnologiyalari yanada taraqqiy etayotgan bir davrda adabiyotning o’ziga xos janri hisoblangan qissa janri va uning tahlili xususida fikr yuritamiz. Maqola obyekti sifatida Chingiz Aytmatovning "Oq kema" qissasi tanlangan bo’lib, uning innovatsion tahlilga asoslangan jihati ilmiy nazariy nuqtayi nazardan oc hib beriladi.