(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu tadqiqotimizda allyuziya hodisasi, shuningdek, allyuziv nom tush unchasining o‘ziga xos xususiyatlari va ularning tadqiqi xususida so‘z yuritdik. Badiiy matnning tub mohiyatini anglab yetishda allyuziv nomlarning qay darajada ahamiyat kasb etishi haqida to‘xtalib o‘tdik. Allyuziya hodisasining badiiy adabiyotdagi talmeh san’ati bilan bog‘liq xususiyatlarini izohlab berdik.