(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqol va matal janrining yozma she’riyat bag‘rida uchrab, ma’lum poetik vazifa bajarishi oddiy folklorizmning yuzaga kelishiga sabab bo‘ladi. Yozma adabiyot deb ta’kid qilishimizning asosi shuki, maqol yoki matal yozma adabiyot tarkibida uchrasagina oddiy folklorizm sanaladi.