(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqola badiiy asar s arlavhasi haqida. Unda o‘zbek hikoyalariga sarlavha qo‘yish stilistikasining o‘ziga xos xususiyati hamda yozuvchining badiiy g‘oyasini ifodalovchi jihatlari o‘rganiladi.