(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek tilida konnotativ ma’noning hosil bo‘lish usullari h aqida fikr yuritilgan. Nutqda konnotativ ma’no tilning fonetik, leksik, morfologik va sintaktik vositalari orqali hamda ekstralingvistik vositalar deb sanalgan turli imo ishora va xatti harakatlar orqali hosil qilinishi misollar asosida tahlil qilingan.