(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақола ҳозирги кунда жуда кўп тадқиқотлар олиб борилаётган бадиий асар тилини таҳлил қилишга бағишланган бўлиб , A сқад Мухторнинг Чинор ” романидаги такрор ва унинг хусусиятлари таҳлилига қўл урилган . Бадиий матнларда энг кўп қўлланиладиган лексик воситалардан бири бўлмиш такрор асардан сараланиб олинган ва бу мисоллар илмий назари й жиҳатдан таҳлил қилинган.