(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ушбу мақола чет тилларни ўргатишда ахборот коммуникация технологияларининг ўрни, тилларни ўқитиш жараёнида м ультимедиа технологияларидан фойдаланиш, компьютер технологиялари, интернет тармоғидан фойдаланган ҳолда тил ўрганишнинг самарадорлиги ёритилган.