(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Xorijiy tillarni o‘rganishdan asosiy maqsad o‘rganilayotgan tilda nafaqat so‘zlay yoki o‘qiy olish emas, balki muvaffaqiyatli muloqot qila olish va dunyoqarashni boyitishdir. Xorijiy tilda so‘zlashuvchilar kimga qachon, qayerda, qanday va nega nima deyishni bilishlari, o‘zlarining va boshqalarning qadriyatlari, xulq-atvori va nuqtai nazarini hurmat bilan muhokama qila olishlari lozim.