(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada til ta’limida oʻqituvchining raqamli savodxonligi haqida, darslarning samaradorligini orttirishda oʻqituvchining ijodkorligi, shuningdek til ta’liming oʻziga xos spetsifik jixatlariga quizizz platformasining imkoniyatlaridan samarali foydalanish, savollar, interaktiv mashqlar, topshiriqlar, va interfoal darslar yaratish, oʻquvchining yozma va nutqiy savodxonligi, tinglab tushinishi, oʻqib tushinishini shakllantirish uchun platformaning imkoniyatlari haqda soʻz boradi.