(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola tarjimon dasturlar uchun lingvistik bazani shakllantirishda materiallar tadqiqiga bagʻishlangan boʻlib, unda oʻzbek va turk tillarining tarjima lugʻatlarini qiyosiy aspektda tadqiq etib, oʻzbek↔turk tillari tarjomon dasturining lingvistik bazasi uchun materiallarni saralandi.