(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Қолиплаштирувчи баҳолаш – ўқувчи ва ўқитувчи орасидаги қайта боғланишни таъминлайдиган ҳамда ўқув жараёнини шу вақтнинг ўзида тузатишга имконият берувчи баҳолаш тури бўлиб, унинг ўзига хос хусусиятлари қуйидагилардан иборат.