(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Истиқлол даври тараққиётда тамомила янги босқични бошлаб берди. Шу туфайли кишилар онгида ўтмишга, тарихда яшаб ўтган турли сиймолар фаолияти ва ижодига холисона, тўғри муносабатда бўлиш масъулияти шаклланди.