(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi joy nomlarining lug’atlarda berilishi, ularning ma’nolarini aniqlash, ularni keng ommaga ma’lum qilish haqida fikr yuritiladi.