(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада ўзбек тилининг хорижий чет тили ўқитилишида нутқ маданиятининг замонавий концепциясининг асосий жиҳатлари ҳақида фикр юритилади. Шунингдек, нутқ маданияти аспектлари ҳақида адабиётлар таҳлили берилади.