(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugungi kunda mamlakatimiz sohaviy tizimlarida amalga oshirilayotgan islohotlar tilning leksik sathiga kirib kelayotgan xalq aro terminlar oqimini jadallashtirmoqda. Bu hol soha egalarining o‘z kasbiga oid termin va tushunchalarning asl mazmun mohiyati to‘g‘risida yetarli bilimga ega bo‘lishlarini taqazo etmoqda.