(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bola oilada ota-onasidan oʻzini qanday tutishni va hayotiy axloq meʼyorlarni oʻzlashtirishi, koʻp narsalarni oiladan oʻrganishini va yaqin kishilar bilan boʻladigan munosabatlar haqıda soʻz yuritilgan.