(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik faoliyati jarayonida uchraydigan risklarni qabul qilishi, riskga moyilligi, talabalarning kasbiy risklarga qarshi tura olishida rivojlantirilishi kerak bo‘lgan fazilatlar haqida so‘z yuritilgan. Shu bilan bir qatorda, riskologik madaniyat, bo‘lajak o‘qituvchilarning riskologik madaniyati, riskologik kompetentlik tushunchalariga ta’rif berilgan.