(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Baslawısh klass oqıwshılarınıń sóz baylıǵın asırıwda sóylew iskerliginiń áhmiyeti, belsendi hám belsendi emes sózlerdi qollaw, sóylew stilleriniń túrine qaray sózlik qordıń kóbeyiwi sıyaqlı máseleler bayan etiledi