(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada baslawısh klass oqıtıwshılarınıń oratorlıǵın jetilistiriw barısnda sóylew texnikasınıń áhmiyeti haqqında sóz etiledi. Oratorlıq hám sóylew mádeniyatı – bul balalrdıń keleshek turmısında qaysı kásip iyesi bolıwına qaramastan onıń dárejesin basqalardan ayrıqsha etip kórsetiwshi eń kerekli quralı bolıp esaplanadı. Sebebi sóz – insandı óltiriwi de, qayta ómirge keliwine de sebepshi bolıwı múmkin.