(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada mektepke shekemgi jastaǵı balalarǵa súwretler arqalı sáwbetlerdi ótkeriwde, jabayı hám úy haywanları, tabiyat kórinislerin súwretler arqalı kórsetiw usılları haqqında sóz júritiledi.