(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Sport turlarining o‘ziga xosligi yoki sport turining alohida bo‘limlari, sportchilar psixikasiga qo‘yiladigan talablarga o‘z izlarini qoldiradi. Kurash bilan shug’ullanadigan kishilarda g’alaba uchun kerakli paytda bor kuchini berish va bor kuchini to‘play bilish kabi sifatlar xarakterlidir. Agar kurashchilarda ishonchsizlik mavjud bo‘lsa, demak tavakkal qilishga majbur bo‘ladi.