(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada este saqlaw haqqında túsinikler berilgen. Este saqlawdıń este saqlaw, eske túsiriw, tanıw, eslew sıyaqlı proceslerin izzertlegen ilimpazlar haqqında da maǵlıwmatlar berip ótken.