(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ortalıq social múnásibetler sóylewge baylanıslı bolıp, oqıwshılardıń úyreniwge bolǵan isenimi hám kóz-qarasına doslıq hám unamlı munasábet tásir etedi. Oqıwshılardıń oqıw, biliw kónlikpelerin ósiriwdiń jańa metod hám texnologiyaların islep shıǵıw boyınsha búgingi ana tili tálimindegi tiykarǵı wazıypalar tıykarında zárúr bolǵan teoriyalıq qaǵıydalar ulıwmalastırıladı.