(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqola jismoniy tarbiya va sportda estetik tarbiyaning mohiyati borasida fikrlar keltirilgan bo‘lib, unda estetik tarbiya jismoniy tarbiya va sport sohasi bilan hamohang tarzda shaxs ongida shakllantirishga yo‘naltirilgan izohlar berilgan.