(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Háripli diktant usılınıń maqseti, sabaqtıń barlıq qatnasıwshıları ushın qolaylı sharayat hám jaqsı tásirsheń ortalıq jaratıw, óz pikirin bildiriw kónlikpelerin qáliplestiriw, oqıwǵa qızıǵıwshılıq hám ishki motvaciyanı oyatıw, dóretiwshilik múmkinshiliklerin ashıp beriw bolıp esaplanadı.