(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada bilimlendiriw sistemasında bahalaw tálim nátiyjesin belgilew, bahalawdıń sózlik etimologiyalıq mánisi, oqıtıwshılardıń oqıtıw metodı hám usıllardan nátiyjeli paydalanıw haqqında maǵlıwmatlar berilgen.