(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada qaraqalpaq dástanları haqqında sóz etiledi.Tiykarınandástan degen atamanıń mánisi haqqında túsinik berilip, dástanlardıń payda bolıwı, olardıń rawajlanıw dáwirleri, túrleri hám tárbiyalıq áhmiyeti ayrıqsha aytıp ótiledi.