(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada boshlangʻish sinf oʻquvchilarining kommunikativ qobilyatlarini rivojlantirish bilan bogʻliq mashiqlarni tahlil qilish haqida soʻz etiladi va oquvchilar salohiyati haqida ham soʻz etiladi.