(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul teziste insan salamatlıǵında turistlik sayaxatlardıń tutqan ornı, sonıń menen birge tek shet el turistlerin qabıllap qoymaytan ózimizdiń aymaǵımızda jasawshı shaxslar ushın dem alıw orınları hám den-sawlıǵın bekkemlew maqsetinde sport oyınları boyınsha bellesiwler shólkemlestiriw haqqında maǵlıwmatlar berilgen.