(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasini oʻrganilganlik holati va ularga keraklicha tavsiyalar borasida fikr yuritiladi. Maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasi va ularning oʻrganilganlik sabablari oʻganilib tahlil qilingan va bartaraf etish yoʻllari haqida maʼlumotlar berilgan.