(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada mektepke shekemgi bilimlendiriw shólkemlerinde tárbiya jumısları, pedagogikalıq texnologiyalar, tárbiyashı uqıpı, psixologiyalıq jantasıw hám metodlar kórsetilip ótilgen. Mektepke shekemgi tálim,mektepke shekemgi bilimlendiriw shólkemlerinde balalar tárbiyasın hám bilimin asırıw maqsetinde túrli metodlar keltirip ótilgen. Olardı tárbiyalıq islerde zamanagóy pedagogikalıq texnologiyalar járdeminde metodlardan qóllanıwmız múmkinligi haqqında da sóz baradı.