(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Stress muammosi va yangi asrimizning umumqabul qilingan muammolaridan hisoblanadi. Stress holatida inson hatti-xarakatlari, nutqning buzilishin, qabul qilishi, fikrlashi va eslash qobiliyatida xatoliklar haqida soʻz yuritilgan.