(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Dúnya kóleminde jınayatshılıqtıń aldın alıw boyınsha alıp barılıp atırǵan ilimiy izertlewlerde, zamanagóy ishki isler organı xızmetkerleriniń kadrlar rezervin jaratıw, olardı óz kasibiniń mamanı etip tárbiyalaw, psixologiyalıq tárepten ishki isler xızmetine tayarlaw, kásip hám shaxsqa tán individual-psixologiyalıq qásiyetlerdi rawajlandırıw, shıdamlılıq, motivacion hám emocional jaǵdayların úyreniwge arnalǵan ilimiy izertlewler alıp barıw mútajligi sezilmekte.