(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada baslawısh klaslarda oqıw kónlikpelerin jetilistiriwde pán dógerekleriniń ornı, dóretiwshiligi, intellektuallıq tarawı, aktivligi haqqında maǵlıwmat berilgen.