(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola psixologiyada stress haqidagi g’oyalarning rivojlanishi haqida. Maqolada olimlar va ularning ilmiy nazariyalariga alohida to’xtalib o’tilgan.