(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada ulıwma orta bilim beriw mektepleri baslawısh klaslarda klastan tıs oqıw shınıǵıwların shólkemlestiriw, oqıwshılarda kitapqa mehir oyatıw, klastan tıs oqıw shınıǵıwların shólkemlestiriw usılları haqqında aytıp ótilgen.